2017 Jun. 15 15:41

Hivatalosan is átadták a budakalászi M0-ás és a 11. főút körforgalmát

Sajtótájékoztatóval és szalagátvágással hivatalosan is átadták a budakalászi M0-ás és a 11 főút körforgalmát.

Hadházy Sándor, térségünk országgyűlési képviselője és Szilvai József Attila a Magyar Közút Nonprofit Zrt műszaki vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatót tartottak az átadás alkalmával ma, a körforgalomnál. Hadházy Sándor tájékoztatójában kiemelte, mennyire fontos volt ez a közlekedés fejlesztés az itt élőknek és megköszönte az itt közlekedőknek a türelmet az eddigi sorban állásokért és köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a csomópont átalakításában. Szilvai József Attila ugyanakkor tájékoztatta a megjelenteket az átépítés menetéről és közlekedéstechnikai szükségességéről.

A sajtótájékoztató után az átadást szalagátvágással zárták, többek között Hadházy Sándor országgyűlési képviselő, Verseghí-Nagy Miklós Szentendre polgármestere, Vicsi László Pomáz polgármestere, Rogán László Budakalász polgármestere és Szilvai József Attila a Magyar Közút Nonprofit Zrt műszaki vezérigazgató-helyettese.